Информация за контакт:

ДИВЕРО ЕООД, ЕИК BG117680776
Адрес:
гр. Русе, ул. „Доростол“ 73, блок "Сълза", вх Б (партер)
Телефони:
0878722019
Работно време:
Делнични дни: 08.00-17.00 часа
Събота и неделя (почивни)
E-mail:
divero_2007@abv.bg